Bouffantes - advies - accountancy - interim

accountancy
Onze blik is gericht op de toekomst,
jouw toekomst!

contact

Accountancy

De financiële administratie vormt het fundament voor de toekomstplannen van jouw organisatie. Al is het voeren van de financiële administratie voor ons geen doel op zich, het is vaak wel een essentieel onderdeel van ons takenpakket. Dit doen wij op een zo hoog mogelijk niveau van automatisering. De informatievoorziening verloopt voornamelijk via ons online portal. Snel en duidelijk!

Met het verzorgen van de administratie leren we jouw organisatie door en door kennen. Deze kennis levert een waardevolle bijdrage aan het optimaliseren van jouw organisatie.

De diensten die wij leveren op het gebied van accountancy:

  • Verwerken van maandelijkse boekingen
  • Verzorgen van (maandelijkse) belastingaangiftes
  • Opstellen van jaarrekeningen
  • Verzorgen van salarisadministratie
  • Uitwerken van managementinformatie en -rapportage

Blik op de toekomst

Zoals we eerder al schreven, houden wij onze blik graag gericht op de toekomst. Op jouw toekomst om precies te zijn. Jouw doelstellingen en zakelijke dromen staan daarbij altijd centraal. De beslissingen die we samen nemen, zijn gebaseerd op drie belangrijke pijlers. De financiële rapportages zorgen voor een reëel inzicht, onze kennis en ervaring zorgen voor een goed onderbouwd advies en jouw gedrevenheid zorgt voor de juiste mindset om de doelstellingen te behalen.

 

Accountancy door Bouffantes

"Van geschiedenis kun je iets leren, de vraag is wat je er in de toekomst mee doet. Met cijfers is dat niet anders."