Bouffantes - advies - accountancy - interim

advies
Vertrouwen en transparantie
zijn het fundament van
een goede samenwerking

contact

Advies

Een goede accountant heeft aan een half woord genoeg en weet wat er speelt binnen jouw organisatie. Daarom verdiepen wij ons volledig in de organisatie. We onderzoeken wat jij precies wilt, wat jouw toekomstdroom is, wat je ambities zijn en welke ontwikkelingen er zijn in de branche. Pas als we al deze informatie verzameld hebben, maken we een plan van aanpak en brengen we een gedegen advies uit.

Jij kiest

Het advies beperkt zich overigens niet tot de financiële kant van je organisatie. Ook andere aspecten worden in ons advies betrokken: management, strategie, organisatiestructuur, fiscale zaken en IT bijvoorbeeld. Ons uitgebreide netwerk wordt ingeschakeld als wij zelf niet beschikken over de juiste expertise. Jij kiest welke rol wij aannemen in het adviestraject. Dit kan variëren van aanjager van grote projecten tot vertrouwenspersoon.

Ondernemer versus Registeraccountant

Doorgaans kijken registeraccountants graag naar het verleden. Er wordt een jaarrekening opgesteld en hiermee krijg je inzicht in de prestaties van voorgaand jaar. Wij zien dit anders. Wij kijken liever vooruit. Uiteraard vormt de financiële administratie wel de basis voor toekomstige (groei)plannen en doelstellingen. Maar we voelen ons meer een ondernemer dan een registeraccountant.

Advies door Bouffantes

"Wij hebben niet alle kennis in huis. We hebben wel het netwerk om samen tot een oplossing te komen."