Bouffantes - advies - accountancy - interim

interim
Tijdelijke ondersteuning nodig?
Maak gebruik van onze expertise!

contact

Interim

Ook voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance, (interne en externe) audits en IT-projecten is Bouffantes Finance de juiste partij voor jou. Onze ervaring hebben we vergaard in zowel nationale als internationale omgevingen, waarbij onze focus ligt op de sectoren productie, handel, logistiek en zakelijke dienstverlening.

Aan de vooravond van verandering?

Ons ‘financial on demand’-concept wordt vaak ingezet bij organisaties die een vorm van verandering doormaken. Dit kan een overname, reorganisatie, fusie of uitbreiding zijn, maar ook een start-up. Op tijdelijke basis begeleiden wij dit complete traject. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Audit op komst?

Onze jarenlange ervaring op het gebied van audits zorgt ervoor dat we jouw organisatie uitstekend kunnen ondersteunen bij het opzetten of verbeteren van interne en externe audits. Ben je benieuwd naar onze toegevoegde waarde? Neem dan contact met ons op, we vertellen er graag meer over.

Jij bepaalt onze rol

De systemen van SAP, Exact, Microsoft Dynamics/NAV of AX, HFM en Visionplanner kennen geen geheimen voor ons. Implementatie- en verbetertrajecten op dit gebied behoren dan ook tot onze expertise. Jij beslist hoe onze rol binnen het project er precies uitziet: bijvoorbeeld projectmanager voor het gehele project of alleen voor het financiële deel van de implementatie. Onze hands-on mentaliteit maakt dat we ook een bijdrage kunnen leveren aan de daadwerkelijke implementatie. Maar natuurlijk alleen als jij dat van ons verlangt. Wil je de mogelijkheden onderzoeken? Voel je vrij om contact op te nemen.

Interim werken door Bouffantes

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan!"